• Na een hele week regen lagen de velden er vandaag opvallend goed bij. Er kon dan ook gewoon lekker gevoetbald worden, niet alleen bij onze jeugdelftallen, maar ook bij onze senioren. We gaan maar snel eens kijken naar de uitslagen.

  GJS 6 - Zaterdag 6
  Als onze mannen van het zesde moeten voetballen, hebben de scheidsrechters er vaak moeite mee om de uitslag door te geven. Het blijft dan nog even spannend wat het geworden is.

  VVGZ 6 – Zaterdag 5 0-10
  Sliedrecht 12 staat in de middenmoot van deze competitie en heeft vandaag niet tegen onze mannen gespeeld, die mochten uit bij VVGZ even tien keer scoren. Sliedrecht ontving de koploper Wieldrecht en wist zowaar met 1-0 te winnen. Leek het er vorige week nog op dat Wieldrecht onbedreigd naar het kampioenschap kon voetballen, nu staan onze mannen zomaar bovenaan.
  Volgende week wordt het direct weer spannend als onze mannen tegen de nummer drie EBOH mogen voetballen. Ze zullen blaken van het zelfvertrouwen, maar het enige dat telt is de overwinning. De spanning in deze competitie is te snijden.

  Pelikaan 7 Zaterdag 4 3-0
  Counteren is een kunst en als je dat goed beheerst, kun je winnen, ook al speelt je tegenstander op het oog beter. Zo was het vandaag bij ons vierde ook. Waar bij ons de laatste pass maar niet bij de juiste man terechtkwam, was Pelikaan dodelijk in de counter.
  Al met al een terecht verlies voor onze mannen.

  Zaterdag 3 ASWH 4 0-3
  Ook deze week zien we weer een verliespartij van onze Zaterdag 3 opduiken.

  Zaterdag 2 De Zwerver 2 0-1
  Net niet, ook deze week weer. Na vijftien wedstrijden hebben onze mannen van het tweede slechts 22 tegendoelpunten, maar het aantal gescoorde doelpunten is ook maar 19. De uitslag van vandaag is dan ook niet verrassend, maar het is jammer dat het vaak net niet lukt.

  Zaterdag 1 Oud-Beijerland 1 0-0
  Uit had het eerste het zwaar tegen Oud-Beijerland, wat niet zo vreemd is, omdat onze tegenstander van vandaag gewoon koploper is. De verwachtingen waren dan niet hooggespannen vandaag, maar het lukte onze mannen om de nul te houden. Dat ook Dubbeldam niet tot scoren kwam, mag de pret niet drukken. Het is gewoon een resultaat om trots op te zijn.