• "Vandaag reisde de JO12-3 af naar Papendrecht voor een wedstrijd op de Slobbegors tegen VV Papendrecht JO12-4. Trouwens geen onbekende tegenstander, want aan het begin van het seizoen speelde onze jongens al eens tegen dit team,. Toen werd de JO12-3 kampioen van de eerste fase.
   
  Goed terug naar de wedstrijd van vandaag. Dubbeldam begon goed aan de start en zette de tegenstander dan ook direct onder druk. Dit resulteerde al snel in een 0-1 voorsprong voor Dubbeldam; gescoord door Fedde. 
   
  Dit gaf het team van Dubbeldam nog meer zelfvertrouwen en zij gingen dan ook vlot door. Goed samenspel zorgde ervoor dat de 0-2 ook niet lang op zich liet wachten. 
   
  Tussendoor heeft Dubbeldam, die toch wel de betere is in de eerste helft, veel kansen maar bij de tegenstander staat er een hele goede keeper op goal. 
   
  Na een handsbal van een speler van VV Papendrecht ging de bal ook nog op de stip. Zayd stond rustig achter de bal en schoot zo de 0-3 binnen. Niet veel later viel ook nog de 0-4 in de eerste helft. Kort daarna was er rust. 
   
  Na rust moest Dubbeldam er weer even in komen. VV Papendrecht lukte het soms om richting de goal van Dubbeldam te gaan maar tot echte grote kansen leiden dat niet. 
   
  Op het middenveld was er dan ook voor VV Papendrecht vaak balverlies. Dat zorgde er ook voor dat Dubbeldam weer wist te scoren; 0-5. 
   
  Niet veel later volgde er een overtreding op Zayd en hij nam zelf de vrije trap. Vanaf een flinke afstand wist hij te scoren; 0-6. 
   
  Dubbeldam bleef goed samenspelen en ook in de tweede helft leverde dat een aantal mooie kansen op. Maar nog steeds keepte de keeper van VV Papendrecht zeer goed. 
   
  Na opnieuw een handsbal van een speler van VV Papendrecht ging de bal opnieuw op de stip. Na wat onderling overleg bij het team van Dubbeldam werd besloten dat de keeper de penalty mocht nemen. Matthias liet deze kans dan ook niet liggen en schoot keurig de 0-7 binnen. 
   
  VV Papendrecht probeerde nog een aantal keer richting de goal van Dubbeldam te komen maar helaas; De verdediging van Dubbeldam stond vandaag als een huis. Na de 0-8, gescoord door Eric, werd het ook nog 0-9. 
   
  Na dit mooie resultaat staat Dubbeldam dan ook nu op een verdiende gedeelde eerste plek in de poule naast FC Dordrecht."