• Gezonde traktatie voor JO10-1

  Op een zonnige zaterdagmiddag stonden de Drechtstreek en vv Dubbeldam tegenover elkaar op het groene voetbalveld. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, waarbij beide teams vastberaden waren om de overwinning binnen te slepen.

  Het eerste kwart van de wedstrijd begon met een flinke dosis actie. Danyar zette in deze periode het eerste schot op doel, maar het mocht niet baten. Het was Benjamin van vv Dubbeldam die het eerste doelpunt van de wedstrijd wist te maken. Ruben had een prachtig afstandsschot dat helaas de lat raakte. Lucas, de doelman van Dubbeldam, toonde zijn kwaliteiten met diverse reddingen. Toch slaagde Drechtstreek erin om gelijk te maken, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan.

  Na een korte time-out kwamen Darin en Joel weer in het veld. Een overtreding van Majd leidde tot een penalty voor Drechtstreek, maar Lucas wist deze fraai te pareren. De wedstrijd bleef spannend, met doelpunten aan beide zijden. Uiteindelijk stond het 4-3, waarbij Danyar van Dubbeldam zijn eerste doelpunt van de dag wist te maken.

  In de rust konden de spelers genieten van een welverdiende pauze, waarbij een luxe fruitschaal en limonade klaarstonden om hun energie weer aan te vullen.

  Het tweede deel van de wedstrijd zag Drechtstreek echter steeds sterker worden. Ze wisten maar liefst zes opeenvolgende doelpunten te scoren, waardoor de score op 10-3 kwam te staan. Dubbeldam liet zich echter niet uit het veld slaan en Danyar wist zijn tweede doelpunt te maken, waardoor het 10-4 werd. Maar Drechtstreek gaf niet op en voegde nog twee doelpunten toe aan hun score, wat resulteerde in een uiteindelijke overwinning van 12-5.

  Het was een enerverende wedstrijd waarin beide teams in de eerste helft hard hebben gestreden. Drechtstreek wist uiteindelijk de overwinning te behalen, maar vv Dubbeldam heeft zich van hun beste kant laten zien. Een spannende en sportieve confrontatie op het voetbalveld!