• "JO12-3 speelde afgelopen zaterdag, 20 april 2024, uit tegen ZBC uit Zwijndrecht. In de eerste helft kwam het team niet helemaal uit de verf, waarbij het allemaal net even niet wilde lukken. Aan het einde van de eerste helft keken ze tegen een 2-0 achterstand aan.
  Het fysieke spel van de tegenstander zat ze erg dwars en er werden ook onnodige veel, toch wel nare overtredingen tegen een aantal spelers gemaakt. 
  Onze captain Stef ging samen met het team naar de scheidsrechter om toch even melding te maken van de onsportieve overtredingen.
  De scheidsrechter gaf aan de tegenstander er op aan te spreken in de rust.
  In de rust werd er wat geschoven in de opstelling en werd er besproken wie wat ging doen. Ook dat ze uit moesten gaan van hun eigen kracht en kwaliteiten.
  Onze verdediger Anouar maakte de verdiende aansluitingstreffer 2-1, Aimane zette als een ware goaltjesdief de 2-2 op het scorebord vanuit een rebound na een droge knal van Sayenna, die nog gekeerd werd door de keeper van ZBC. Helaas wist  ZBC toch weer te scoren en stond vv Dubbeldam op nieuw op achterstand, 3-2. Maar vv Dubbeldam liet het er niet bij zitten. Ze bleven doorgaan en kregen loon naar werken; Fedde schoot droog de 3-3 binnen. 
  De truckendoos bij ZBC ging open en probeerden te tijd behoorlijk te rekken, waardoor de scheidsrechter extra tijd bij telde. Helaas mocht het niet baten voor vv Dubbeldam om alsnog de winst nog naar zich toe te trekken. Wissels werden soms niet begrepen, maar na wat uitleg wel geaccepteerd, ook al vonden ze het niet altijd even leuk. Dit jonge team heeft laten zien al over een behoorlijke mentale veerkracht en zelfbeheersing te beschikken. De eindstand van 3-3 mag gezien worden als een gelijkspel met een gouden randje."