• Er zijn dit seizoen nogal wat veranderingen doorgezet binnen onze mooie voetbalclub. Waaronder ook de samenstelling van onze JO9-1. Na wat puzzelen en wikken wegen is de samenstelling uiteindelijk duidelijk geworden. Ik zal ze straks even aan uw allen voorstellen. Normaliter schrijf ik wekelijks de verslagen van de wedstrijden van mijn zoon Robin, maar de laatste weken heb ik een beetje verzaakt. Ik zal dan ook vanaf nu weer mijn wekelijks melden. Voor de seizoenstart zal ik even een korte samenvatting geven. Ik hoop dat u hier allen mee kunt leven 😉
  Ik zal u zoals beloofd eerst onze sterren voorstellen.

  Hermen:
  Als keeper hebben we de jonge Hermen in de goal staan. Nog een jaartje jonger maar daar is niets van te merken. Als een opgejaagde panter duikt hij werkelijk overal bovenop. Nergens bang voor. Onverschrokken en dapper verdedigt hij ons goal. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven! Welkom, Hermen!

  Liam:
  Multi-inzetbaar. Zowel verdedigend als aanvallend van grote waarde. Ondanks zijn wat kleinere postuur is hij nergens bang voor. Bovendien leest hij het spelletje al alsof hij een man van 34 is. Technisch zeer begaafd en al behoorlijk tweebenig. Een toppertje dus!

  Cas:
  Voor de oplettende lezer is dit nog een onbekende naam. Dit klopt. Cas is afkomstig van EBOH. Kan gebeuren, iedereen maakt fouten. Gelukkig komt hij er snel achter dat het bij de buren veel leuker is 😉 Cas is een hele sterke en goede verdediger die ook vooruit wil denken. Een goede trap en ontzettende wilskracht maakt hem een absolute aanwinst. We zijn dan ook mega blij dat hij de stap heeft gemaakt. Welkom, Cas!!

  Floris:
  Onze rots in de branding achterin. Onwijs sterk. Een echte balafpakker met ook nog heel goed inzicht. Gaat voorop in de strijd en heeft een geweldige drive. Zeker door zijn lengte is een ramp voor iedere aanvaller. Ga zo door, Floris!

  Robin:
  Altijd actief en op zoek naar de goal. Is dol op acties en dribbelen maar beschikt ook over een fantastische trap. Soms kijkt hij iets teveel TOU-ZA-NIIIIIIII en wil dan het liefst 30x om zijn eigen as draaien maar dit krijgen de trainers er wel uit en dan gaan we nog veel plezier beleven aan deze aanvallend ingestelde middenvelder.

  Luca:
  Onze Italiaanse aanvaller behoeft voor de trouwe lezers geen introductie. Altijd op zoek naar een doelpunt. Een beetje een mix van Inzaghi, Totti en Pirlo. Combineert snelheid met techniek en rijgt de doelpunten aan een alsof het niks is. Buiten dat is het een absolute teamplayer. We gaan van onze Luca nog heel veel plezier beleven!

  Teun:
  Een echte straatvoetballer. Ongekende techniek en altijd creatief en op zoek naar mooie oplossingen om de supporters te vermaken. Dribbelt als de beste en staat ook zijn mannetje in de duels want hij is nergens bang voor. Bovendien altijd erg vrolijk en dus heel goed voor de positieve teamgeest!

  Zoals u kunt lezen hebben we dus een fantastisch team met super leuke mannetjes waar we dit seizoen weer met elkaar van kunnen genieten. De eerste wedstrijden zijn helaas niet al te spannend geweest maar dat komt vanzelf weer. De resultaten (27-1, 11-0 en 20-5) geven in ieder geval aan dat er ontzettend veel kwaliteit en spelvreugde in dit team zit.
  Vandaag speelde we uit in Galder. Ik neem aan dat dit geen uitleg nodig heeft. Want het is natuurlijk een prachtig plekje. Ga er zeker eens heen als u zich verveelt op een regenachtige zaterdagmiddag. We kwamen rond 10:30 op het terrein aan waar het veldje er geweldig bij lag. De mannen waren er klaar voor. Het zonnetje schijnt. De supporters waren er ook klaar voor. Een typische zaterdagochtend dus die wij de afgelopen 1,5 jaar zo ontzettend gemist hadden.
  De wedstrijd verliep zeer voortvarend voor de mannen. Binnen no time stond het eigenlijk 4-0. Ik ben een beetje de kluts kwijtgeraakt wat betreft de doelpuntenmakers. Volgens mij heeft vandaag zo’n beetje iedereen wel gescoord behalve Hermen dan natuurlijk. Onze sluitpost.
  De eerste helft werd er heel verzorgd gespeeld. De mannen zochten elkaar telkens en hielden het veld breed. Ze tikte mooi naar elkaar en zodoende werd de tegenstander van het kastje naar de muur gestuurd. Mooi om te zien mannen! Achterin stond het als een huis met Cas en Floris als slot op de deur. De mannen pakte alles makkelijk af en leverde weer keurig in naar hetzelfde shirt. Hulde 😊 Op het middenveld zorgde Liam, Robin en Teun voor veel variatie en drive en Luca was zoals we van hem gewend zijn weer naarstig op zoek naar doelpunten. Dit lukte hem heel behoorlijk. Zo nu en dan raakte hij de paal of lat maar ook een paar heerlijke treffers op zijn naam gezet. Alleen als zijn moeder filmt dan schiet hij expres op de paal. Dat is typisch Luca. Lolbroekje 😉
  De tweede helft was iets minder mede omdat ook de tegenstander de handdoek in de spreekwoordelijke ring had geworpen. Maar al met al hebben de heren het fantastisch gedaan en werden de massaal meegereisde supporters behoorlijk verwend. Een ochtendje om van te smullen. Gezelligheid, mooie goals, koffie en natuurlijk eekhoorns. Want als je in het schitterende Galder speelt waan je je even in de natuur. Top ochtendje dus!
  Volgende week spelen we weer thuis. Hoe laat hoor ik u denken? Nou… Wij spelen niet te laat zodat wij de supporters nog een goede resterende dag kunnen bezorgen. 08:30 wordt de bal weer aan het rollen gebracht. Zorg dat u dit niet mist en kom onze toppertjes aanmoedigen!
  Overigens worden de mannen getraind door Jimmy Stolk en Daan Hessels. Twee ontzettend getalenteerde jongemannen die met ontzettend veel fanatisme onze mannen trainen. Helemaal top jongens dat jullie dit willen doen. Hopelijk nog vele jaren!
  Voor zover de huidige stand van zaken en update over het wel en wee binnen de JO9-1. Rest mij u nog een prettig weekend te wensen en tot zaterdag!

  Perschef / Afd. Communicatie JO9-1