• De halve finales zijn gespeeld, hierbij de verslagen:

  • Het online FIFA toernooi bij Dubbeldam raakt in de eindfase, afgelopen dagen stonden in het teken van de halve finales, wie heeft de finale bereikt en gaat strijden voor de cup? 

    In de eerste halve finale zagen we teamgenoten Jim en Gino die het uit moesten zien te vechten. Lange tijd zag het er naar uit dat Jim weer een easy win op zijn naam kon schrijven, bij een 5-1 voorsprong is een wedstrijd normaal gesproken gespeeld maar in deze halve finale liep dat even anders! Het werd namelijk nog 5-4 door een geniale comeback van Gino. Het waren spannende laatste minuten waarin Jim met zijn Belgisch nationale team zelfs moest tijd rekken maar uiteraard is dit ook geoorloofd en kon hij na het laatste fluitsignaal opgelucht adem halen.

    De andere halve eindstrijd ging tussen Dani en Stefan, oftewel Portugal tegen Nederland. Qua balbezit liep het uit op 46-54 dus dat lag dicht bij elkaar, toch werd de einduitslag 0-4, mede door een uitblinkende Cillessen die enkele malen sterk was in de 1-1 met Ronaldo. Donny van de Beek scoorde 2x, Promes en Depay maakten het kwartet vol voor Stefan. 

    De finale gaat dus tussen Jim en Stefan en zal morgen gespeeld gaan worden, een spannende strijd waarvan u het verslag weer op deze site zal kunnen vinden!