• Hoi, ik ben Femke, 19 jaar en ben verzorgster bij Dubbeldam sinds het seizoen van 2019-2020. Ik ben bij Dubbeldam gekomen via mijn stage bij Rob Kanters. Ik liep bij hem stage in jaar 2 van mijn opleiding fysiotherapie.

    Aangezien de vorige verzorger van de zaterdag selectie ging stoppen vroeg Rob of ik hem wilde vervangen. Na wat gesprekken met het bestuur van Dubbeldam, was ik erg enthousiast geworden en leek het mij zeker leuk om te proberen. Van proberen gingen we al snel naar een vast jaar, nu alweer bezig in mijn tweede seizoen. Vorig jaar was ik voornamelijk betrokken bij zaterdag1. We hebben toen een heel leuk, sportief jaar gehad. Naast het serieuze trainen en het spelen van wedstrijden hebben we ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals het teamuitje naar Budapest. Dit jaar worden de selectieteams door nieuwe trainers getraind, wat andere leuke uitdagingen met zich meebrengt. Dit jaar ondersteun ik alle drie de selectieteams. Ik behandel de voetballers voor de training en/of wedstrijd, geef de warming-up en hersteltrainingen. Ik behandel voornamelijk voetballers van de selectie, maar verzorg ook de meiden of de jeugd. Op zaterdag ben ik ook aanwezig bij de wedstrijden van het 1e en het 2e en ren ik het veld in als er een speler geblesseerd is. Ook kan ik dan helpen als er voetballers van andere teams, waaronder de jeugd, geblesseerd raken. Voetballers kunnen voor van alles bij mij terecht komen, bijvoorbeeld spierblessures, wondjes, verzwikte enkels, etc.

    Zelf doe ik aan hardlopen, mountainbiken en paardrijden om lekker sportief bezig te blijven. In mijn vrije tijd ben ik bezig met piano spelen, lezen en vind ik het ook heerlijk om met vrienden leuke dingen te gaan doen. Ik ben op het moment ook nog aan het studeren tot fysiotherapeut en zit in jaar 3.

    Ik vind dat er zowel op de club als bij de selectie een fijne sfeer hangt en ik voel me erg welkom. Na een wedstrijd doen we dan ook met z’n allen nog gezellig een drankje om de voetbal week weer goed af te sluiten.

    Heb je klachten of zou je graag wat meer informatie over een medische vraag willen hebben, dan kan je gerust even bij me binnen lopen. De deur staat altijd voor jullie open. Ik ben aanwezig op maandag- en woensdagavond en de zaterdag.