• "Afgelopen zaterdag, 20 april 2024, speelde JG1 de Schenkeldijk-derby tegen JG1 EBOH.
  Onze kanjers gingen voortvarend uit de startblokken, want ze waren gebrand om de laatste thuiswedstrijd te gaan winnen.
  Al na 5 minuten stond Dubbeldam al met 2-0 voor, door doelpunten van Mohammed en Dedan. In de 15e was daar de 3-0. Onze aanvoerder was het daar kennelijk niet zo mee eens en besloot met een fantastisch droge knal de verkeerde kant op te schieten en een eigen doelpunt te maken. Overigens herstelde hij zijn eigen goal door later voor de 6-1 te tekenen. Dat was tevens de ruststand. 
  In de rust waren de jongens nog steeds gebrand om in hun laatste wedstrijd van het seizoen de derde plek in het klassement definitief veilig te stellen zodat ze niet meer ingehaald konden worden.
  Vrijwel direct na de rust lag de 7-1 al in de goal.
  Hiermee leek het definitieve verzet van EBOH gebroken. EBOH wisselende nog veelvuldig spelers om iets te forceren, maar onze jongens wilden van geen wijken weten en liepen uit naar 10-1.
  In de '45 minuut kon EBOH als nog een keer een schot op doel wagen, wat een heel mooie goal opleverde. Verder dan de 10-2 kwamen ze uiteindelijk niet. En dus was dit een eindstand wat JG1 Dubbeldam definitief de derde plaat in het klassement opleverde. Al met al een hele mooie prestatie waar de jongens en de club trots op mogen zijn. In voorbereiding naar het volgende seizoen gaan/zijn we nog op zoek naar een aantal oefenwedstrijden. Vooralsnog hopen we er op dat de oefenwedstrijd zaterdag 4 mei tegen MO15 van onze eigen club door kan gaan. Als dat lukt staat er een mooie voetbal ochtend met drie oefenwedstrijdjes op het programma;
  11-3 tegen JG2/1, MO15 tegen JG1 en 12-3 tegen 12-2."