• Dubbeldam mo15-1
 • De meiden van onze MO-15 1 traden vandaag in alle vroegte aan tegen de MO-15 1 van vv Sliedrecht. De vorige wedstrijd werd er gelijk gespeeld, dus vooraf was de verwachting dat de speelsters aan elkaar gewaagd waren. 
   
  De Dubbeldamse meiden begonnen sterk met vele aanvallen op de Sliedrechtse goal. Helaas stond het vizier nog niet echt op scherp en de keepster van Sliedrecht bracht een paar keer heel goed redding. Bij Sliedrecht stond het vizier behoorlijk op scherp, want de eerste serieuze uitval werd direct tot doelpunt gepromoveerd. Dubbeldam liet de koppies niet hangen en bleven doorstrijden, echter in de eerste helft scoorde Sliedrecht nog twee keer en scoorde Ikram een keer tegen. Met 1-3 gingen de ploegen de rust in.
   
  Na de rust wederom een strijdbaar Dubbeldam. Het voetballende vermogen van de meiden wordt steeds beter en ze proberen steeds beter samen te spelen. Af en toe is het echt genieten langs de lijn voor de toeschouwers. In ieder geval gaf Dubbeldam vandaag niet op en zelfs met een 1-3 achterstand bleven ze de aanval zoeken. Isa maakte de 2-3 en bracht de ploeg helemaal terug in de wedstrijd. Sliedrecht had in de tweede helft ook een aantal hele goede kansen, maar steeds stond daar weer de solide ogende verdediging. Dubbeldam kwam op 3-3 door een omstreden goal van Isa. De bal raakte de binnenkant van de paal en aan de andere kant ook weer de binnenkant van de paal. Helaas geen VAR of doellijntechnologie, dus het oordeel van de scheidsrechter om een doelpunt toe te kennen bleef staan, tot grote frustratie van de tegenstander.
   
  Dubbeldam rook bloed en zette de druk op het doel van Sliedrecht voort. Ook Sliedrecht kwam er nog een aantal keer gevaarlijk uit. Een paar minuten voor tijd kreeg Britt het op haar heupen en schoot de bevrijdende 4-3 van afstand binnen. De Dubbeldamse meiden vielen elkaar in de armen en na nog een paar minuutjes billenknijpen floot de scheidsrechter af. Na een ochtendje hard strijden en werken voor elkaar bleven de drie punten in Dordrecht.