• Bijna was het 't einde van de perschef door een lelijk foutje vorige week in het verslag. Deze was zo stom om nog even een zinnetje toe te voegen aan het verslag zonder dat het team het had kunnen nalezen. Wat bleek de eindstand helemaal verkeerd. Lynn had helemaal geen doelpunt doorgelaten in deze pot. Dus de eindstand was 6-0 ipv 6-1. Gelukkig kon het nog aangepast worden. 
   
  Dan nu het verslag van deze week. Wederom een thuiswedstrijd om 10.30 tegen Oranje Wit mo11-2. Eerder voor de winterstop, hebben onze meiden al is tegen dit team gespeeld en gingen we met een gelijk stand terug naar de club. Dit was toen een uitwedstrijd. Dus vandaag de thuiswedstrijd tegen dit team. Zonnetje scheen maar er stond een straf windje langs de lijn. Wat het wat koud maakte, maar dat mocht de pret niet drukken. Steeds meer supporters kwamen onze meiden aanmoedigen bij deze pot. 
   
  Stipt 10.30 werd de bal afgetrapt. We waren de eerst periode eigenlijk alleen maar aan het aanvallen, alleen kwamen we er nog niet lekker doorheen. Na de time-out volgde het eerste doelpunt van onze Lynn. Zo konden we met een gerust hard terug naar de kleedkamer, voor een peptalk en wat drinken. 
   
  Terug na de rust bleven we jagen. Hierdoor schoot Lynn ook de 2e erin. Voor onze supporters was het een genot om te kijken. Even later vielen we weer aan, Fiene schoot de bal richting doel en via Ayah haar borst (en geloof me, het was een aardige harde bal) ging de bal erin. 3-0 voor ons. In de laatste minuten scoorde oranje wit nog een doelpuntje tegen. Eindstand 3-1. De meiden hadden wel een frietje (patatje) verdiend. Leuke pot om naar te kijken. En we groeien hier zeker iedere week. Maandag en woensdag weer lekker trainen met elkaar. Gefeliciteerd meiden met de 2e overwinning op rij. Deze week bedanken we ook nog even onze scheidsrechter Sjoerd, die voor de 2e week achter elkaar de wedstrijd wou fluiten.
   
  Volgende week spelen we uit tegen de nummer 1 van de competitie Hardinxveld-Giessendam mo11-1.