• Dubbeldam JO8-1 komt op stoom

  Het sterrenensemble van Dubbeldam JO8-1 speelden deze zaterdagochtend tegen IFC JO8-1. Het was een heerlijke nazomerse dag en dat was ook te zien aan de supporters, die in grote getalen waren op komen dagen. Birk en Dion waren helaas afwezig, waardoor David, James en Zion mee deden met Dess, Jovie, Lionel, Lyam en Thijs. 

  Na een goede warming up ging de wedstrijd van start. Dubbeldam ging spetterend van start en stond binnen een mum van tijd met 3-0 voor. IFC zorgde vervolgens voor 2 treffers waardoor het een spannende wedstrijd leek te worden. De kansen waren er de eerste 10 minuten over en weer, en het publiek zat op het puntje van hun stoel. 

  Na een korte pauze werd duidelijk dat Dubbeldam een missie had… ze wilden hun voorsprong verder uitbouwen. En zo geschiedde…. Dubbeldam was in deze fase veel aan de bal en IFC kwam wat minder aan bod.  Er volgden mooie acties en veel doelpogingen, waardoor 10 minuten later met 8-2 voorsprong de rust werd ingegaan. 

   In de schaduw, onder het genot van een glaasje limonade, hielden de trainers hun bespreking. Beide teams waren weer opgeladen en dit was te zien in het spel. Over en weer werden kansen gecreëerd en de keepers moesten dan ook aan de bak. Het publiek was getuige van leuk samenspel tussen de spelers en van een paar goede reddingen. Na het 3e kwartje stond het 11-2 voor Dubbeldam. 

   De laatste 10 minuten werd er nog 1 keer aangezet door Dubbeldam, wat resulteerde in 3 doelpunten. De eindstand: 14-2. 

   Deze razende reporter kon duidelijk zien dat Dubbeldam JO8-1de laatste weken hard heeft getraind. De spelers lijken elkaar steeds beter te vinden, wat resulteert in leuk samenspel. Ook gaan ze de duels aan met de tegenstander. Er waren mooie individuele acties te zien en er werden voorzetjes gegeven, waardoor anders spelers konden scoren. Tevens waren er knappe reddingen van de keeper. Een shout out naar de spelleider, goed leiding gegeven! En David, James en Zion, bedankt dat jullie na jullie eigen wedstrijd ook nog mee wilden doen met deze pot. Alle 3: goed gedaan! Volgende week staat om 8.30 uur Rijsoord op het programma. Komt dat zien!