• Dubbeldam JO17-3 treft een te sterke tegenstander

H

tsja wat kunnen we hierover zeggen. Wederom een verlies partij voor dubbeldam. Terwijl onze vaste verslaggeefster en verzorgster in ermelo in ermelo tussen de britt dekker fans verloren onze mannen vandaag hun wedstrijd tegen sliedrecht. De wedstrijd was nog niet begonnen of sliedrecht wist het de keeper al lastig temaken. in de 3e min scoorde ze de 0-1 al. Nog geen 10 min later volgde daar de 0-2. Even kwam Lars door en wist er 1-2 van te maken. Oke mannen kom op we kunnen het klonk het vanuit alle kanten. Dat bleek helaas ijdele hoop en net als vorige week vlogen de ballen om de oren van Rene. Hij wist er een paar tegen te houden. Met 1-6 als rust stand gingen de mannen de kleedkamer in. De 2e helft leek even beter tegaan Dubbeldam had een paar kansen en speelde beter dan de 1e helt. Sliedrecht wist iig het doel (nog) niet te vinden. De nodige krampjes en pijntjes bij dubbeldam resulteerde wel even in keepers paniek want Rene gaf aan niet verder te kunnen. Gelukkig was Lars bereid onder de lat plaatst te nemen. tsja dubbeldam 17-3 beschikt niet over 3 keepers net als de selectie van het nederlands elftal Sliedrecht weet op het eind v d 2e helft nog 2x te scoren. 1-8 is de stand als het fluitsignaal klinkt.
    Hopelijk gaat het volgende week beter dan mogen we weer eens uit spelen. En wel tegen De alblas in Alblasserdam.