• Dubbeldam JO12-3 wint de derby tegen Oranje Wit
 • Vandaag, zaterdag 30 maart, speelde de jongens JO12-3 thuis tegen Oranje-Wit.
   
  Oranje-Wit nam al vrij snel de voorsprong door een foutje achterin bij onze verdediging, juist toen de opbouw steeds iets beter ging lopen.
  Het duurde even, maar na een aantal  gemiste kansen, was daar toch de 1-1.
   
  En als een duiveltje uit een doosje wist Oranje-Wit toch weer te profiteren van een foutje achterin na een miscommunicatie tussen de verdediger en de keeper en keek Dubbeldam weer tegen een achterstand aan; 1-2.
   
  Even leek het erop dat we met een achterstand de rust in gingen, maar opslag van rust maakten de boys 2-2.
  Wat ook gelijk een kreet van opluchting gaf in het veld. Loon naar werken, werd beloond.
   
  In de rust even gebabbeld met de boys dat ze zich vergaten te belonen met doelpunten. Kansen zat, maar nu nog de doelpunten en enthousiaste ouders achter de hekken bij het doel.
   
  In de tweede helft was het heel even zoeken naar elkaar, maar al snel gingen ze verder waar ze de eerste helft mee begonnen waren; combineren en elkaar zoeken. 
   
  Door het harde werken met elkaar en voor elkaar, liepen de boys uit naar een 4-2 voorsprong. 
   
  Het werd nog even spannend toen Oranje-Wit ons in het tweede deel van de tweede helft wist te ontregelen, waardoor het spel aan onze kant wat paniekerig en rommeliger werd. 
   
  Oranje-Wit wist onze keeper nog te passeren, maar dat schot belandde, voor ons, gelukkig op de paal.
   
  Al met al hebben we een hele mooie pot voetbal gezien met hier een daar af en toe best een paar stevige duels, heel mooi combinatievoetbal, incidenteel een woordenwisseling onderling, maar vooral een hele sportieve wedstrijd. Ook met dank aan Oranje-Wit!