• Het loopt al weer tegen het eind van het seizoen. Nog maar 2 competitiewedstrijden te gaan. Vandaag mocht de JO11-4 thuis tegen de JO11-2 van Groot-Ammers aan de bak. 
   
  Vanwege wat mogelijke verschuivingen van spelers van de 11-2 en 11-3 naar het toekomstig 11-1 en 11-2 en Lukas die zijn keepershandschoenen in de wilgen wil hangen, wilden André en Carla een en ander uitproberen. Bob en Erik vragen namelijk al een tijdje om een indeling voor volgend seizoen. André en Carla kozen ervoor om niet met 6 wissels aan te treden. De vakantiegangers Bo, Laurens en Silas, kregen dus een dagje langer vakantie. De overige kids hebben de vakantie fanatiek doorgetraind en konden wel hun kunsten vertonen. 
   
  De opstelling werd een puzzel. Niet alleen 4 "nieuwe" spelers, ook bleek Diego bij de warming-up te ziek om te starten als keep. Weken lang keek hij al uit naar dit moment. Diego, misschien kunnen we nog wat regelen voor volgende week of bij een van de nog komende toernooien.Zo flexibel als de jongens zijn besloten Benjamin en Lukas de keepersrol op zich te nemen. Even een keer extra de regels doornemen en starten maar.
   
  Anders dan "normaal" dit keer een 3-3-2 opstelling, ipv 4-2-1. Dubbeldam kwam al snel op voorsprong door goals van Carlos. Na het eerste kwart stond het 2-1. Lukas en Mitchel werden gewisseld voor Owen en Levi. Met dit verse bloed gingen we de rust in met 3-2.
   
  André en Carla besloten terug te stappen naar het vertrouwde 4-2-1. Levi als diepe spits en de jongens met loopvermogen Benjamin en Mitchel op het middenveld. De achterhoede met Owen, Danyar, Madj en Ruben stond als een huis. Lukas weer oud vertrouwd op goal. Wat een mooie acties. Het resulteerde in een stand van 4-2 door een geweldig doelpunt van Benjamin. 
  Darin en Carlos mochten het laatste kwart Levi en Benjamin aflossen. 
  Dit 4e kwart wist Groot-Ammers het niet meer. Carlos soleerde vanaf de middenstip naar het goal. De een na de andere tegenstander ging hij voorbij en hoppa de 5, de 6 en het 7e doelpunt vlogen erin. Ook Darin wist nog te scoren. Met een 8-4 als einduitslag stapten de mannen tevreden van het veld.