• Dubbeldam koestert warme herinneringen aan Wim van der Stigchel

8 jun 2020 Archimedict
  • Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat op 88-jarige leeftijd Wim van der Stigchel overleden is. Als trouw toeschouwer van onze standaardteams is hij bekend bij veel Dubbeldammers.
    Wim heeft zich jarenlang als actief vrijwilliger met veel energie ingezet voor onze vereniging: als leider, als penningmeester van de commissie die destijds onze Zaterdagafdeling begeleidde en de laatste jaren als trouw lid van de schoonmaakploeg.
    Tot we onze kantine noodgedwongen moesten sluiten, was Wim elke maandagmorgen paraat om onze accommodatie weer zo schoon mogelijk te krijgen. Niet alleen zorgde Wim er mede voor dat onze voetballers en hun tegenstanders in een opgeruimde omgeving binnenstappen, ook had hij met zijn maten de grootste lol.
    We zullen Wim missen, als vrijwilliger, maar vooral als mens. Het was altijd fijn om Wim te spreken en langs de lijn te zien staan.

De familie van Wim wil alle Dubbeldammers vrijdag 12 juni in de gelegenheid stellen om waardig afscheid van hem te nemen door een erehaag te vormen op ons parkeerterrein.
    Het bestuur van Dubbeldam maakt hier dankbaar gebruik van en roept alle leden, die normaal gesproken naar de uitvaart waren gegaan, op om vrijdag 12 juni tussen 16:45 en 17:00 uur te verzamelen op het parkeerterrein. Rond 17:00 uur zal Wim dan voor de laatste keer langs zijn geliefde vereniging rijden en wij hopen dat veel Dubbeldammers op deze manier afscheid komen nemen van deze mooie man.
    We kunnen hiermee ook de familie tot steun zijn en we wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.