• VV Dubbeldam doet mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst want die nieuwe kantine, die moet er toch gaan komen!. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.

• Hoe werkt het?
    Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.  Klik op de afbeelding hiernaast om direkt loten te kopen!

• Alle jeugdteams van dubbeldam kunnen via hun leider loten verkopen, het team dat de meeste loten verkoopt wint een leuk team uitje! Scan de QR code van je leider en help je team naar de hoofdprijs!

Seniorenteams kunnen een superlot kopen, meer info bij Jacco Bos 06-11363428