• Om 10.30 begon nogal een koude wedstrijd van onze kinderen van de JO10-4. Omdat het zo koud was is er besloten om iedereen te laten spelen. Het was daardoor wel een drukte van jawelst op het veld maar alles om warm te blijven. Al na een paar minuten kwam de bal op de helft van RCD waardoor Hermen de bal via de keeper in het goal te schieten. RCD trapte weer af en wist de bal bij ons in het goal te krijgen. Het was 1-1. Voor 1 van ons was het net wat te koud en moest al na enkele minuten het veld verlaten. We speelde door met 1 speler minder.

De andere spelers speelde door. En al snel scoorde Adem het 2e vervolgd door het 3e doelpunt. Dubbeldam bleef veel aan bal bezit en ondanks de kou vonden we voor de rust ook nog een 4e en 5e doelpunt voor Noam en een 6e voor Fiene. Dus met 6-1 de rust in. Dat geeft een heerlijk gevoel. Na even opgewarmd te zijn in de rust en wat te drinken gingen we de 2e helft in.
    In de 2e helft bleef het ook doelpunten regenen voor Dubbeldam. Zo maakte Hermen het 7e, 8e en 9e doelpunt. Gevolgd door de 10e van Adem.
    Het 11e doelpunt ja die mag zeker even genoemd worden want die werd gescoord door Oubyada. Hij had er al een aantal geprobeerd te maken maar deze kwamen niet eerder tot een goed einde. Vandaag lukte het hem om hem erin te schieten. Goed gedaan Oubayda. En ook de laatste 2 doelpunten die waren voor Noam. Wij zijn trots op onze kids.

Einduitslag 13-1 weer een mooie uitslag voor de 3e keer op rij. Volgende week uit tegen de de Alblas.