• Derde clinic vastgelegd door Semaja

Vandaag alweer de derde en voorlopig laatste clinic op zaterdag. Nog steeds is de opkomst hoog en zien we veel van onze jeugdleden weer lekker oefeningen doen op ons kunstgrasveld.
    Naast het kunstgrasveld ligt nu nog ons E-veld, langs de randen van dit veld is de gemeente begonnen met het weghalen van bomen en struiken. De voorbereidingen op zowel de nieuwbouw als de aanleg van een nieuw kunstgrasveld zijn nu echt begonnen. Mocht iemand nog twijfels hebben over het al dan niet doorgaan van de nieuwbouw, is dat nu toch echt verleden tijd. Het begin is er.
    Onze allerjongste spelers hebben dit woensdag al gezien, ze worden getraind door Edwin Bijker en zagen toen al dat het goed was. Duimpje omhoog dus.