• Demi Durinck

  • Mijn naam is Demi Durinck, al van jongs af aan kom ik op dubbeldam en ben ik vrijwel bijna alle zondagen aanwezig geweest om het eerste elftal aan te moedigen. Zo een tien jaar geleden ben ik zelf gestart met voetballen bij dubbeldam toen de opzet werdt gemaakt voor het meidenvoetbal bij dubbeldam. 

    Nu voetbal ik zelf in dames 1 en ben ik elke maandag, donderdag en zaterdag op het veld aanwezig. ( En natuurlijk na de wedstrijd in de kantine voor een gezellig drankje).

    Sinds kort heb ik doorlaten schemeren op de club dat ik graag nog meer zou willen betekenen bij de club en als verzorgster aan de slag zou willen gaan naast nog alle andere activiteiten die ik uitvoer binnen de club. Nu ben ik gestart met de opleiding voor sportmasseur en loop ik elke dinsdag en donderdag mee met de ervaren verzorgers binnen VV Dubbeldam. Op zondag ben ik voor de selectie aanwezig om tijdens de wedstrijden het veld in te rennen als er een speler geblesseerd raakt. 

    Buiten alles op de club om ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en werk ik met plezier bij sovak op AC het rietveld. In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd aan mijn vriend, vrienden en familie. En aan mijn studie. 

    Ik hoop dat ik na mijn studie en mijn leerproces bij VV Dubbeldam de juiste verzorging kan bieden bij iedereen op de club!