• Nordin Ho A Hing is een van de beste voetballers die bij de jeugd van Dubbeldam rondloopt. Het is dan ook niet vreemd dat hij volgend jaar bij Oranje Wit gaat voetballen. We zullen Nordin gaan missen, niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten, maar vooral ook omdat Nordin gewoon een hele aardige jongen is.

Ik ben Nordin, ik voetbal nu bij de Zondag 1 en de JO17-1. Mijn positie is centraal verdediger.
    Ik was een poosje geblesseerd en was net hersteld toen alles stopte. Ik ben trainer van de JO10-1 samen met Wouter. Dit is ook een stage voor mijn opleiding

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Ik doe een opleiding voor sport en bewegen, daar sport ik heel veel. Voetbal staat wel op nummer 1.

Wat is het leukste dat je als sporter of ooit heb meegemaakt?
    Heel veel, maar dit zijn wel de toppers, voetballen tegen Feyenoord, het Paastoernooi in Bensheim, Duitsland, trainer Mark die ging trouwen en natuurlijk het hoogtepunt:
    de voetbalreis met de D1 naar Barcelona, voetballen op het strand, zwemmen in zee en een wedstrijd bijwonen in Camp Nou.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Ik ga af en toe hardlopen en doe fitnessoefeningen nu de sportschool gesloten is

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Als ik geen schoolwerk hoef te doen, zit ik te gamen of te Netflixen of doe fitnessoefeningen.

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    Na 12 jaar met veel plezier gevoetbald te hebben bij vv Dubbeldam, ga ik komend seizoen voetballen bij Oranje Wit in de selectie van de JO19.
    Dubbeldam blijft altijd een speciale plek houden voor mij, waar Ik vanaf mijn 5e vele mooie jaren heb meegemaakt!
    Blijf gezond en als je kan blijf binnen!