• In het voorjaar hebben we bij Dubbeldam heel veel voetballers en andere sporters aan het woord gelaten in onze rubriek De Dubbeldammer thuis. Nu het er op begint te lijken dat we na de zomer weer echt mogen gaan voetballen, willen we graag onze nieuwe spelers aan u voorstellen.
    Omdat wij een echte familievereniging zijn, hopen we dat veel van onze nieuwe leden hieraan mee willen doen. We roepen dan ook alle nieuwe leden – of hun ouders - op om te reageren op ons verzoek om enkele vragen te beantwoorden en (actie-)foto’s te sturen naar johanv3@hotmail.com.

De eerste speler die we mogen begroeten volgend seizoen is Thomas Vigelius. Op het veld lijkt hij zich onzichtbaar te kunnen maken, want er zijn amper actiefoto’s van hem te vinden. Wel hebben we enkele foto’s gevonden waarop Thomas te zien is.

Ik ben Thomas Vigelius, 25 jaar oud en al vanaf mijn zesde jaar voetballer bij Oranje Wit. Ik ben bij Dubbeldam terechtgekomen omdat Vincent de Klerk daar trainer is geworden . Ik heb met Vincent een jaar bij Sc Emma gevoetbald en ik wil graag na vijf jaar op zondag gevoetbald te hebben graag op zaterdag gaan voetballen. En Dubbeldam lijkt me een gezellige vereniging.

Ik ben een centrale verdediger / Rechtsback, hiervoor heb ik bij Oranje Wit, RCD en SC Emma gespeeld. Ik hoop dat ik volgend seizoen een plekje mag bemachtigen in het 1e van de zaterdag . Verder hoop ik dat het een leuk seizoen mag gaan worden.