• In onze 14-1 van volgend seizoen mogen we een aantal nieuwe spelers verwelkomen. Een van hen is Max van Waardenburg, we wensen Max een mooie tijd toe bij Dubbeldam.

Max van Waardenburg

13 jaar

In welk Team ga je spelen?
    JO14-1

Stel jezelf eens voor..
    Hoi allemaal. Ik ben Max van Waardenburg en recent verhuisd van Zwijndrecht naar Dubbeldam. In Zwijndrecht heb ik vanaf mijn 4e jaar gevoetbald bij VVGZ. Tijdens die jaren heb ik twee keer een kampioenschap meegemaakt. Ik volg onderwijs op het Develstein College in Zwijndrecht waar ik de brugklas HAVO/ Atheneum doe. In mijn vrije tijd zit ik graag achter mijn computer en speel ik Fortnite.

Hoe oud was je toen je begon met voetballen?
    4 jaar

Wat is je positie op het veld?
    Rechts voor is mijn beste positie. Een corner nemen is mijn specialiteit ;)

Wat is je mooiste ervaring als voetballer tot nu toe?
    De kampioenschappen bij mijn oude club. En een training bij Feyenoord was tof.

Hoe belangrijk is voetbal voor jou?
    Ik vind het leuk om als team te werken en vind het belangrijk om te bewegen. Dat je steeds beter wordt met voetballen maakt het alleen maar leuker.

Hoe ben je bij vvDubbeldam terechtgekomen?
    Doordat ik nu in Dubbeldam woon en meerdere familieleden bekend zijn met de club. Zoals mijn opa en oom.

Wie is je favoriete voetballer, wat maakt hem zo bijzonder?
    Berghuis van Feyenoord vind ik een voorbeeld, omdat hij gewoon heel goed is en ook voorin staat.

Met welke voetballer zouden we je kunnen vergelijken?
    Ik hoop met Berghuis ;)

Wil je na het voetballen nog in de voetballerij blijven als bijvoorbeeld trainer?