• Hans Schellenbach is ook alweer vanaf 1967 lid van Dubbeldam. In de laatste jaren heeft Hans vaak achter de bar gestaan om ervoor te zorgen dat de vele dorstige kelen gesmeerd konden worden.
    Hans voetbalde in de periode dat we bij Dubbeldam niemand minder dan Reinier Kreijermaat als trainer hadden. In 1984 werd Dubbeldam voor het eerst in haar geschiedenis kampioen in de derde klasse, terwijl twee jaar eerder al de KNVB-beker was gewonnen.
    Een prachtige periode in de geschiedenis van Dubbeldam derhalve, waar we vol trots op terug kunnen kijken.

    De foto hierboven is genomen op 19 juni 1982, de dag van de landelijke finale van de KNVB-beker te Zeist. De dag begon nog goed, maar eindigde in mineur. Door zware regenval was er eigenlijk niet te spelen en uiteindelijk werd de bekerfinale beslist door penaltyseries.
    Hieronder zien we twee foto’s uit april 1984; allereerst een actiefoto met Cees Zwang en de huldiging als kampioenen door de straten van Dubbeldam. Dan zien we Reinier Kreijermaat in zijn geliefde Feijenoord-shirt.
    Daaronder nog enkele foto’s die we letterlijk uit het fotoalbum van Hans gekopieerd hebben. Deze foto’s zijn met veel liefde ingeplakt.