• Perry Bakema was ooit trainer bij Dubbeldam en afgelopen seizoen trainde hij de 11-1 en 17-1 van ASWH. Vanaf volgend seizoen gaat Perry de O16 van FC Dordrecht onder zijn hoede nemen. Een mooie stap voor deze nog jonge trainer.
    Hij komt daar trouwens Mark van Leeuwerden nog tegen, die natuurlijk ook gereageerd heeft en eind deze week op onze site zal staan.

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Mijn laatste wedstrijd was op het hoofdveld van en met Dubbeldam. Helaas raakte ik geblesseerd en heb ik eigenlijk gedwongen moeten stoppen. Verder probeer ik zoveel mogelijk te fitnessen.

Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
    Als sporter waren de wedstrijden met NAC leuk, waarbij ik onder andere stond tegen spelers als Zakaria Labyad. Bij GSC/ODS waren de kampioenschappen ook altijd leuk. Verder hoop ik als trainer nog veel leuke momenten mee te gaan maken. Met Dubbeldam 17-1 hadden we een inhaal/kampioenswedstrijd, maar omdat we al doorgingen naar de promotiepoule is deze wedstrijd helaas niet ingehaald.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Als trainer van ASWH JO11 en JO17 waarbij er drie keer wordt getraind per week blijf je lekker in beweging. Verder probeer ik zoveel mogelijk te fitnessen.

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Ik probeer elke dag te sporten. Verder ben ik mijn studie de HALO aan het afronden. Verder ben ik lekker spelletjes aan het doen met vrienden/familie en probeer ik op deze manier toch zoveel mogelijk contact te onderhouden met familie/vrienden.

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    Blijf zoveel mogelijk bezig deze dagen en probeer de dingen te doen waar je normaliter geen tijd voor hebt. Hopelijk zien we elkaar snel weer op de voetbal.