• Vandaag vertelt Thorsten Hoogmoed zijn verhaal over het vreemde heden en het mooie verleden, waarin hij gespeeld heeft bij enkele Dordtse clubs die inmiddels niet meer bestaan.
    Zo zien we Merwede voorbij komen, een club die in 2003 is gefuseerd met Fluks, twee prachtige clubs, die tot op de dag van vandaag nog een eigen Facebookpagina onderhouden.
    Ook de fusieclub Amstelwijck is inmiddels ter ziele. Zo gaat dit jammer genoeg ook op ons eiland, maar Thorsten is nog steeds voetbalgek en hij maakt nu zijn minuten bij FC Dordrecht.

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Vanaf mijn vijfde jaar heb ik gevoetbald bij EBOH en daarna ben ik wat gaan zwerven bij een aantal clubs zoals SVW, Merwede, ODS, Sc Emma, OMC en FC Dordrecht, waar ik nog steeds actief ben in het legendarische Dordt 4.

Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
    Leukste sportmoment was toch wel het A-regionaal bij EBOH, waar ik veel goals scoorde voor het elftal.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Om op conditie te blijven doe ik gewoon veel werken met ladders en veel fietsen van huis en naar de kantine.

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Ik ben nu gezegend dat ik gewoon kan werken in de buitenlucht en niet thuis hoef te zitten.
    Ik hoop dat het straks weer allemaal een beetje beter gaat met de economie en zelfstandige ondernemers die wel een douw hebben gekregen door deze Corona crisis.

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    En een berichtje voor alle Dubbeldammers: #stay at home.