• We mochten al eerder de voorzitter van Wieldrecht verwelkomen in deze rubriek en we krijgen in elk geval nog de voorzitter van Oranje Wit op bezoek. Het voelt goed dat onze sportieve tegenstanders in deze tijden van tegenslag naast ons staan. Vandaag geeft Leo Teunissen antwoord op onze vragen.
    In zijn jeugdjaren speelde Leo nog bij DFC, maar vanaf zijn 19e is hij verbonden aan SC Emma, waar onze Roy de Bruin al enkele jaren trainer van het eerste elftal is.
    Emma is een prachtige club met een rijke historie en al jaren de gastheer voor iedereen die meeloopt aan de Avondvierdaagse. We zijn blij dat ook Leo de tijd voor dit item heeft genomen.

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Ik heb jaren als keeper de sport bedreven, maar door versleten heupen moest ik vroegtijdig stoppen.

Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
    Het leukste wat ik heb meegemaakt had met zaalvoetbal te maken: het kampioenschap van Nederland.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Mijn conditie is die van een wijkagent op een scooter. Naarmate je ouder wordt, is het steeds moeilijker om er een beetje uit te zien hahaha

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Veel herhalingen van iedere sport bekijken en voorzichtig zijn omdat er ook problemen met mijn hart zijn ontdekt

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    Ik hoop dat jullie als Dubbeldam op deze weg doorgaan en dat jullie gevrijwaard blijven van dit akelige virus. Ik ken nogal wat leden daar dus gezond blijven niet te veel drinken (pppff best moeilijk voor jullie) en hopelijk tot snel.