• Sjors Volder op een opvallende verschijning bij Dubbeldam. Altijd opgewekt en vooral als hij als wisselspeler ingebracht werd, werd zijn naam luidkeels door de supporters geroepen: Volder-in.
    Gelukkig mag Sjors nog gewoon werken en probeert hij zijn gezondheid zo goed mogelijk op peil te houden.

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Ik voetbal vanaf mijn 6e bij Dubbeldam. Na zeven jaar in het eerste gespeeld te hebben is dit mijn 3e jaar in het 2e.

Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
    Het kampioenschap met de Zondag 1 in de 3e klasse.
    Het was een bizar seizoen dat tot op het einde spannend bleef en we heel vaak pas de bevrijdende goal maakten in het slot van de wedstrijd.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Ik probeer iedere ochtend wat oefeningen thuis te doen en af en toe ga ik een eind fietsen.

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Je mag als kledingzaak (Stones) nog gewoon open, dus ik kan gelukkig van dinsdag t/m zaterdag nog gewoon naar werk op de Vriesestraat 118-120, 3311 NS te Dordrecht.
    Aangezien mijn huis Tropiaanse temperaturen kent wanneer het zonnetje schijnt moet ik af en toe wel iets buiten doen en probeer dan iets te verzinnen met niet te veel personen.

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    Houd je aan de regels van het RIVM en ik hoop dat iedereen deze tijd gezond doorstaat. Verder hoop ik dat iedereen zich nu realiseert hoe mooi het is om te kunnen voetballen zodat we straks weer mooie momenten kunnen beleven.