• Dit seizoen kwam Roy bij onze Zondag 1 voetballen; hij had er veel zin in, maar het viel wat tegen. Eerst een blessure en nu de ellende van het virus zorgde voor een vervelend seizoen. Laten we hopen dat we Roy volgend jaar veel vaker dan afgelopen jaar aan de slag zien.

  Helaas lijkt het er op dat dit seizoen er al op zit. Een kort maar voor mij persoonlijk een leuk seizoen, ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om bij Dubbeldam te gaan spelen!

  Wat doe je bij Dubbeldam, voetballen of iets anders?
  Ik speel in het 2e van Dubbeldam. Daarnaast probeer ik minimaal 2 keer in de week nog te kickboksen met mijn neefje Youri.

  Wat is het leukste dat je bij Dubbeldam ooit heb meegemaakt?
  Het mooiste wat je als team kan mee maken is een kampioenschap. Jammer genoeg is dat dit seizoen niet gelukt. Natuurlijk zijn er ook de geintjes op en om het veld waardoor je mooie momenten met elkaar beleeft!

  Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
  Om de conditie een beetje op peil te houden. Ik kan alleen de dinsdag avond maar mee trainen bij Dubbeldam vanwege een opleiding.

  Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
  Ik probeer nadat we nu bijna niet meer naar buiten mogen af en toe een paar km te gaan hardlopen, zo blijf je toch een beetje bezig en zwakt je conditie niet helemaal af! Ik hoop stiekem wel dat deze ellende snel ophoud en dat we weer lekker het veld op kunnen om tegen een balletje te trappen.

  Wat wil je nog kwijt aan alle Dubbeldammers?
  Verder wil ik tegen alle dubbeldammers zeggen! Let goed op mensen die je lief zijn, en volg de maatregelen zoveel mogelijk op. Dan kunnen we alleen maar hopen dat het snel voorbij is en dat we weer lekker een balletje kunnen trappen en een drankje drinken aan de bar!

  Met vriendelijke groet,

  Roy Schrauwen

  Ook de foto van Roy is gemaakt door Sandra van der Pas.