• We vinden in deze rubriek veel verschillende mensen terug, waaronder opvallend veel niet-leden van Dubbeldam. Dit komt vooral omdat we alle inzendingen op volgorde van binnenkomst plaatsen en er komen nog heel veel echte Dubbeldammers voorbij.
  Vandaag laten we Richard van Gent aan het woord: speler, trainer en vlagger bij Dubbeldam.

  Ik heb van mijn 6e tot mijn 43e gevoetbald bij vv Dubbeldam en momenteel ben ik trainer en vlagger van de MO17 waar mijn jongste dochter in speelt.
  Momenteel is het wel erg wennen vanwege de corana griep maar als we ons allemaal zo goed als mogelijk aan de voorwaarden houden moet het lukken. Aan de Dubbeldammers zal het niet liggen (denk en hoop ik).

  Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
  Ik doe heel soms thuis wat op de crosstrainer (zeg maar bijna nooit haha).

  Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
  Dat zijn er teveel om op te noemen.

  Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
  Op dit moment eigenlijk niet, behalve wandelen.

  Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
  Ik ben nog gewoon aan het werk dus overdag veranderd er weinig.

  Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
  Pas op jezelf en elkaar in deze rare en onzekere tijd.