• De naam Van der Weijden is beroemd bij Dubbeldam, niet alleen Maarten en zijn eindeloze rij aan broers en een zus hebben het mooiste voetbal op onze velden laten zien, ook zijn zoon Rory en neefje Leon zijn vaste waarden geworden bij onze mooie club.
  Vandaag laten we niet alleen Maarten, maar ook Rory aan het woord. We beginnen met Maarten, die op zolder en in de kelder gezocht heeft naar prachtige oude foto’s.

  Wat doe je bij Dubbeldam, voetballen of iets anders?
  Ja, ik sport nog regelmatig wandelen en tennissen. In de donkere maanden gemiddeld 2 a 3 x per week en in de zomermaanden tijdens de toernooien gemiddeld 5 x in de week. Tevens speel ik in de wintermaanden om de andere zondag in de hal.

  Wat is het leukste dat je bij Dubbeldam ooit heb meegemaakt?
  Als sporter staat het winnen van de district beker bovenaan. Al ben ik met het tennissen ook heel blij dat ik nog niet ben verslagen door een speler van Dubbeldam 😅😂 al zijn ze al heel dichtbij.

  Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
  Ja, ik wandel elke dag en stap ook graag op de fiets.

  Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
  De krant spellen en alle puzzels oplossen, koken vind ik ook leuk om te doen maak regelmatig gerechten die in de krant staan.
  Gelukkig is mijn echtgenote een goede en makkelijke eter.

  Wat wil je nog kwijt aan alle Dubbeldammers?
  Blijf in deze lastige tijden geloven dat het goed kom. En ik hoop volgend seizoen iedereen weer gezond langs de lijn te zien.