• Voor Jordy was het seizoen al klaar voordat iemand gehoord had van het coronavirus. Een schouderblessure en een zware operatie hebben hem al lang aan de kant gehouden. Tot voor kort kon Jordy nog veel energie kwijt in het trainen van de mannen van de 17-1, wat hij op een ingetogen, maar geweldige manier gedaan heeft met Davey van Pelt.
  We hopen maar dat we Jordy volgend jaar terugzien, als speler en als trainer.

  Wat doe je bij Dubbeldam, voetballen of iets anders?
  Ik voetbal zelf in de Zondag 1 en ben trainer samen met Davey van Pelt van de JO17-1.

  Wat is het leukste dat je bij Dubbeldam ooit heb meegemaakt?
  Het leukste dat ik heb meegemaakt zijn de kampioenschappen in D1, C1, A1 en Zondag 2. Verder nog de nacompetitie wedstrijd met het 1e in de 2e klasse tegen Internos. Hier speelde ik met mijn broer samen. Naast dat ik wist te scoren handhaafde we in de 2e klasse. Als trainer van de JO15-1 hebben we vorig jaar een goed seizoen gedraaid. Helaas net geen kampioen geworden. Ondanks dat hebben we jongens veel beter zien worden en super veel plezier gehad.

  Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
  Ik ben op dit moment herstellende van een operatie aan mijn schouder. Veel fysiotherapie en sinds kort weer begonnen met hersteltraining.

  Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
  Ons bedrijf is nog gewoon open, dus nog aan het werk. Verder hebben we met het 1e en andere Dubbeldammers onderling veel contact, dus we vermaken ons wel.

  Wat wil je nog kwijt aan alle Dubbeldammers?
  Ik hoop dat iedereen hier gezond en onbezorgd uitkomt en we het nieuwe seizoen weer fris van start kunnen.

  De prachtige actiefoto is gemaakt door Sandra van der Pas.
  Hieronder ook het reclamebord van het bedrijf van broer Mitchell Wouters.