• Dubbeldammer of geen Dubbeldammer, het maakt allemaal niets uit in deze rubriek. Al jarenlang is RCD onze grote concurrent en nog steeds zijn de wedstrijden van onze Zondag 1 tegen RCD wedstrijden waar iedereen naar uitkijkt. We zijn dan ook heel blij dat de oude, en weer nieuwe, trainer van RCD de pen opgepakt heeft om ons een hart onder de riem te steken.

Goedendag beste Dubbeldammers,

Ik, John de Wit, werd gevraagd om een stukje voor jullie site te schrijven, wat ik natuurlijk dan ook niet kan weigeren.
    Mijn naam is John de Wit voor veel oudere Dubbeldammers wel bekend als voetballer en als trainer. We hebben veel derby’s gespeeld hoor, hahaha waren altijd mooie wedstrijden.

Op de vraag voetbal je nog of doe je andere sport is mijn antwoord: nee, ik voetbal niet meer. Ik ben nu 61 en werd op mijn 33e trainer wat ik nu nog steeds ben. Ik zit al heel wat jaartjes in Den Haag waar ik BMT ben gaan trainen, in de 4e klasse begonnen en geëindigd in de 1e klasse binnen 5 jaar zonder ook maar 1 cent als club te betalen. Ik zelf verafschuw ook het betalen bij een amateurclub.
    Waar ik ook niet goed tegen kan zijn trainers, die als ze weggaan bij een club, spelers meenemen, pff.
    Ik zit dit jaar bij een 2e klasser zaterdag Wateringse Veld Kranenburg waar al wel een periode is binnengehaald, maar of dit seizoen nog gevoetbald wordt, ik betwijfel het .
    En ja waar ik heel blij mee bent is dat ik volgende seizoen weer als trainer bij mijn grote liefde RCD voor groep sta en ga kijken hoe wij met zijn allen de club sportief op hoger plan kunnen tillen.

De vraag of ik wat doet om in conditie te blijven kan ik kort antwoorden hoor: nee niks, gaat ook niet meer met een kapotte knie. Ik kaart wel veel hahaha maar of je daar je conditie mee op peil houdt betwijfel ik.
    Dan de vraag wat ik doe nu ik niet naar buiten kan is iets waar vrouw erg blij van wordt en niet wat jullie nu denken hoor hahaha! Ramen zemen, stofzuigen, stoffen en ga zo maar verder en is geen hobby van mij hoor, ik mis de voetbal verschrikkelijk maar wie niet hè. Maar het allerbelangrijkste is toch dat wij op de wereld het Corona virus bestrijden.

En de vraag wat ik jullie dubbeldammers mee wil geven: zorg goed voor je zelf en voor je medemens en tot snel op de voetbal velden waar we elkaar op sportieve wijze kunnen bestrijden

groet, John de Wit

Naast bovenstaande woorden hebben we van John ook enkele prachtige foto's mogen ontvangen. Boven dit artikel de strijd tussen RCD en Dubbeldam tot leven gebracht in een duel tussen John de Wit en Jan de Lint.
    Achtereenvolgens zien we hierop:
    - Kampioensfoto EBOH met onder meer Theo Kulsdom en Dennis van der Gijp; dit is een van de beste elftallen van onze buurman ooit geweest, inmiddels alweer bijna 40 jaar geleden.
    - Met Louis Laros, ook alweer 35 jaar terug, toen John trainer van de A1 was bij RCD
    - Verder de selectie van BMT, zo'n drie jaar terug
    - Het prikbord van John

Verder nog twee krantenartikelen, een recente waarin John vraagt om passie en een wat oudere waarin de Dubbeldammers de draak steken met onze gast van vandaag.