• Vandaag en morgen hebben we een vader-zoon-dagje, vandaag Fred en Kjeld Koster en morgen weer een illuster Dubbeldam-tweetal.
  Een bekende naam bij Dubbeldam: Fred Koster. Als trainer van de Zondag 1 succesvol en na een kort uitstapje naar ’s-Gravendeel is hij weer terug als trainer, dit keer bij de jeugd. Een toptrainer voor onze mannen, die onder zijn rustige leiding alleen maar beter zijn gaan voetballen.

  Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
  Voetballen doe ik niet, met trainen ben je ook regelmatig in beweging. Thuis wandel ik regelmatig met de hond.
  Het merendeel van mijn trainingsloopbaan heb ik bij Dubbeldam getraind bij C3-C1-A1 en Zondag 1. Momenteel doe ik 13-1 met veel plezier leuke groep aardige ouders en een kei van een leider.

  Het leukste sport moment was het eerste jaar bij Dubbeldam.
  Het eerste was net afgezakt naar de vierde klasse met best wel een team die derde klasse waardig was. Bij de spelers was het plezier weg en verschillende wilden gaan stoppen.
  Met mensen zoals Arie Vollaard en de voorzitter Ton Schröder met veel praten (Dubbeldam kan je nu niet in de steek laten) konden wij in de voor bereiding met dezelfde groep van start gaan met aanvulling van jeugdspelers (Eric Jan Tak-Jasper Ophorst).
  Om een lang verhaal kort te maken, we werden kampioen dat jaar met de mentaliteit van de gebroeders Harmans en Kamberg die altijd voorin de strijd gingen, werd het een eenheid en haalden we het beoogde resultaat KAMPIOEN.

  Wat doe je in deze Corona tijd?
  Niet veel, ik kan niet wachten om op maandag/woensdag en zaterdag met 13-1 weer lekker met de boys gaan trainen en wedstrijden te gaan spelen.

  Ik hoop dat iedereen bij Dubbeldam gezond blijft en wij weer kunnen genieten van zwart en witte streepjes op groene veld.

  Boven dit artikel staan de jonge helden van de 13-1 en onder het linkje naar RegioRijnmondvoetbal de helden van weleer. Op de elftalfoto van DS'79 staan de volgende mannen:

  Kees Koudstraal, Michel Langerak, Mihcel Marree, Frank van der Woude, Paul Hodgetts, Frans van der Heide, Theo Kulsdom
  Manuel Voll, Raoul Hoepel, John van der Zwan, Anton Mathijsen, Theo Speelmeyer, Alfred Knippenberg, Jaap van der Wiel
  Bert Bartelings, Leen van der Weel, Simon Kistemaker (trainer), Fred Koster (assistent trainer), Marcel van der Net, Victor Tebbens