• Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Angela van Werd. Ik speel sinds 2018 bij de dames van Dubbeldam en ik zal aankomend seizoen ook weer van de partij zijn.
  Ik ben vorig seizoen begonnen met training geven aan onze 9-3, ik vond het super leuk om te doen.
  Dit seizoen ben ik begonnen met de 10-4. Helaas hadden we uiteindelijk te weinig spelers en halverwege hebben we besloten te stoppen met dit team. Gelukkig zochten ze bij 10-3 nog een trainer en ze vroegen het aan mij. Ik kon gelijk terecht, maar zelf wilde ik er even over nadenken. Na een week dacht ik: doen! En tot nu toe geen spijt van.
  Ik kreeg een warm welkom van de kinderen, maar zag dat van beide kanten het best spannend was, opeens een andere trainer halverwege het seizoen.
  En ook de ouders niet vergeten, maar ook zij waren heel positief over de komst van mij. Ondanks alles kijk ik terug op een mooi seizoen en hopelijk mag ik mijn jongens + dame volgend seizoen ook weer trainen.
  Ik wil iedereen heel veel sterkte en succes wensen in deze zware tijden.

  Hopelijk zien we elkaar snel weer xx Angela.