• Vandaag mogen we Leon van der Sluijs begroeten. Hij is trainer bij de oudste club van Dordrecht, opgericht op 16 augustus 1883, waarmee deze Oude Dame van Dordrecht in de top tien van oudste clubs in Nederland staat.
    Mooi dat er weer iemand van een van onze tegenstanders reageert, zo komen we elkaar gelukkig toch weer tegen, ook al is het in de digitale wereld.

Goedendag, ik ben Leon van der Sluijs van DFC 2

Voetbal je zelf of doe je aan een andere sport?
    Ik voetbal zelf bij FC Dordrecht amateurs op zondag en speel af en toe op de training een partijtje mee bij een oneven aantal.

Wat is het leukste dat je als sporter of in je werk ooit heb meegemaakt?
    Mijn mooiste herinneringen zijn twee keer als speler de promotie naar de eerste klasse met DFC en als trainer het kampioenschap van DFC 2 van de 3de klasse naar de 2de klasse.

Doe je iets om in conditie te blijven en zo ja wat?
    Helaas te weinig tijd, net wat ik al zei van af en toe een potje meedoen op de training, maar het zou eigenlijk wel wat meer kunnen om wat fitter te worden.

Wat doe je nu je bijna niet meer naar buiten mag?
    Ja het is even wennen bijna hele dagen binnen zitten en zonder het voetbal dus ik heb maar Netflix aangeschaft en ben wat goede series aan het verslinden en af en toe naar buiten om lekker een stukje te wandelen, maar die dingen gaan snel vervelen, geef mij het voetbal maar.

Heb je nog een boodschap voor de leden van Dubbeldam?
    Ik hoop dat de mensen van Dubbeldam en van alle Dordtse clubs goed op elkaar passen en dat iedereen gezond blijft en deze moeilijke tijd met z’n allen overleven en dat we maar weer snel op het veld en langs de lijn kunnen staan.