• Nieuwe coronaregels vanaf zondag 28 november

De nieuwe regels met betrekking tot corona volgen elkaar momenteel snel op. Vanaf zondag 28 november worden de regels opnieuw aangescherpt, voorlopig voor de duur van drie weken.

Onderstaande zal gaan gelden vanaf zondag a.s.

• Vanaf 17:00 uur is onze accommodatie gesloten, er kan dus niet meer getraind worden.
    • Als onze kantine open is, moeten we 1,5 meter in acht nemen. Daarnaast moet een mondkapje gedragen worden als er door onze kantine gelopen wordt.

De volgende regels blijven gewoon gelden:

• Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden.
    • De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, alleen met een coronatoegangsbewijs (CTB)
    • Vrijwilligers, dus ook trainers en leiders, hebben geen CTB nodig.
    • De kantine is geopend en toegankelijk met een CTB, er zijn vaste zitplaatsen waarvan gebruik gemaakt dient te worden.
    • Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dat geval geen CTB te tonen en mogen langs de lijn of op de tribune plaatsnemen en/of (na vertoon van CTB) ook in de sportkantine.

Onze kantine zal op speeldagen open blijven, maar alleen voor onze sporters en rijouders van onze tegenstanders. Als je geen taak als vrijwilliger hebt, blijf dan thuis. Onze kantine is niet groot en we moeten 1,5 meter afstand bewaren. Wij vragen onze spelers om na het douchen ook snel naar huis te gaan, een drankje of wat eten bestellen is geen enkel probleem, maar blijf niet uren zitten.
    Hoe vervelend het ook is, we hebben geen andere keus. Spreek dus niet af in de kantine en kom niet gezellig een biertje drinken.

Als onze Zaterdag 1 of Zondag 1 thuis speelt, zullen we geen bierflesjes verkopen, maar alles in plastic uitschenken. Er mag dus ook geen kratje naar de kleedkamer worden meegenomen.

Het is geen fijne mededeling, dat realiseren we ons, zeker omdat we zondag de derby spelen tegen RCD. Ook bij deze wedstrijd geldt: kom niet naar Dubbeldam. Gelukkig maakt Sandra van der Pas livestreams van deze wedstrijd, geniet hier thuis van en drink daar lekker een biertje op de overwinning.

Laten we ons de komende weken allemaal houden aan bovenstaande regels.

Bestuur vv Dubbeldam