• 28 september was er weer een business borrel. De Business Club was deze keer naar t Bevertje in Dordrecht gekomen om daar de sponsoren van Dubbeldam eens flink in het zonnetje te zetten. Onder begeleiding van de Pianoman werd het een leuke avond met een drankje en lekker hapje!

  • De avond werd geopend door Jacco Bos namens de Business Club. Zijn boodschap was in het kort: de Business Club heeft als streven de komende jaren te groeien, door sponsoren en Business Club leden meer samen te brengen zodat we met een volwaardige Business Club het nieuwe complex kunnen betreden.

  • Ook voorzitter Arie deed zijn praatje en het lijkt er toch steeds meer op dat onze nieuwe kantine op korte termijn wordt gerealiseerd, hopelijk gaat dit snel goedkomen en kunnen we volgend jaar oud en nieuwe kantine gaan vieren!

    Uiteraard blijft dan de financiele bijdrage een uitdaging en door middel van mooie initiatieven moet dit gat gevuld gaan worden. 1 daarvan is de grote club aktie en de voorzitter gaf direkt het goede voorbeeld door een superlot te kopen! Dit voorbeeld werd snel gevolgd!

  • Dees Durinck, Huib van de Windt, Dik van Valen, Lenie van de Merwe, Menno Mientjes van Pullen Bouw (staat helaas niet op de foto) Gregory Stuurman, Edwin Scheurwater, Arjan de Breejen en Thijs Overwater volgden al snel het voorbeeld. Wim de Vogel had al een superlot maar kocht er gewoon nog 1, en Edwin Ameling van Belmar Keukens, en Edwin Luijten van Luijten VVZ kochten er direkt 2! 

  • Het was dus ook qua opbrengsten nog eens een top, en dat was natuurlijk een leuke bijkomstigheid, maar vooral het gezellig samenzijn is op een avond als deze natuurlijk het belangrijkst! Daarbij zijn er ook al nieuwe leden bij de BC gekomen maar daarover later meer! Uiteraard doen wij ons best om alle sponsoren uit te nodigen maar nog steeds blijkt achteraf dat we niet iedereen hebben kunnen benaderen. Meld dit dan gewoon bij iemand van de BC, Ingmar Luijten, Thijs Overwater, Gregory Stuurman, Edwin Scheurwater, Dennis van Alten of Jacco Bos of via sponsoring@vvdubbeldam.nl

    De BC wil het Bevertje bedanken voor hun gastvrijheid, een leuke lokatie voor een borrel zoals wij die graag zien. Overigens kan je er ook heerlijk uit eten dus mocht je een keertje iets leuks zoeken, johan de wittstraat 49!