• Broederstrijd op het hoofdveld

Geen competitievoetbal en dus creatieve oplossingen bedenken. Vandaag gaan de 19-2 en 19-3 dus tegen elkaar oefenen, want dat mag wel.... Geen idee waar het op slaat maar goed, wij mogen vandaag lekker op het hoofdveld en al is het zonder publiek, het is heerlijk om weer een lekkere pot voetbal te mogen spelen.

Patrick en Jacco zijn de trainers van 19-3, en ondanks dat dit ook echte clubmensen zijn, bij het zien van de bank van 19-2 wordt je toch wel erg bang en sta je eigenlijk al met 1-0 achter. We zien de zeer goed gemutste Gerard Schrauwen vol vertrouwen naar het inschieten van de jongens kijken. We zien Pim Spoor zijn mannen aanmoedigen, met zijn bekende fanatieke inbreng en dan is er nog de man met dezelfde voornaam als de slachter van de droom van het Nederlands elftal, Andres Merchan en dan weet je dus bij voorbaat al dat het een hele lastige middag kan gaan worden.
    Erik de Jager is vandaag de scheidsrechter en hij wordt geassisteerd door Brent en Patrick, hij fluit om 1230 voor het begin van de broederstrijd en we gaan een zeer vermakelijke wedstrijd zien. Helaas zijn Nathan en Stefan niet fit genoeg en zitten Milan en Thiemen thuis, gelukkig nemen Tim en Max Dijkstra plaats op de bank en hebben we toch vervangers klaar zitten. Wij spelen in een prachtig nieuw uittenue wat erg handig is als twee dubbeldam teams tegen elkaar spelen. Transport Service heeft dit mogelijk gemaakt en we zijn hier natuurlijk erg blij mee!
    Toine ziet door de afwezigheid van zijn vaste centrum nu Max vd Spek en Jim voor zich, en op de flanken de vertrouwde backs Justin en Juul. Op het middenveld starten Timo, Max v Randwijk, Thom en Bas en voorin mogen Shane en Gino het gaan uitvechten.
    In de wedstrijd blijkt al snel dat de verschillen niet heel groot zijn. 19-2 is fysiek wat verder maar toch is de strijd in de duels niet altijd in hun voordeel. 19-3 combineert lekker en we zien aan allebei de kanten leuke doelpogingen. 19-2 is de eerste die scoort, een vrije trap wordt niet goed verwerkt en Bram kan profiteren. Dat dit ook gelijk de ruststand is zegt veel over de minimale verschillen. Het zijn echter de doelmannen die zich onderscheiden met leuke reddingen.
    In de tweede helft scoort 19-2 wederom uit een vrije trap en lijkt het kwartje hun kant op te vallen maar de 19-3 stroopt de mouwen nog eens op en is via Thom, Gino, Shane en Tim dicht bij de aansluitingstreffer. Het is echter Max D die vanaf een meter of 20 hiervoor verantwoordelijk is en nu wordt het dus weer een echte wedstrijd. We zien leuke duels over alle linies en eigenlijk geeft de voorsprong een wat vertekend beeld. In de slotminuten zetten de jongens alles op alles en het is weer Max D die van ongeveer dezelfde afstand het doel weet te vinden! Het is 2-2 en niet veel later fluit de goed leidende Erik de wedstrijd af. Een terechte einduitslag van een zeer leuke wedstrijd, superfijn dat we van ome Mark en Hugo toch het veld op mogen en zo toch de spelminuten kunnen maken!

Natuurlijk is de foto van onze trainers al even geleden gemaakt.