• Online stemmen voor leden vv Dubbeldam

Afgelopen weekend heeft onze voorzitter nadere uitleg gegeven over de nieuwbouwplannen. Op onze website is een impressie van deze plannen terug te vinden en is een korte terugblik op deze uitleg te lezen.
    Alle leden hebben de afgelopen dagen ruimschoots de tijd gehad om vragen te stellen, maar blijkbaar is alles zo duidelijk dat we geen verdere informatie meer hoefden te geven.

Vanaf nu tot vrijdag- op zaterdagnacht 0:00 uur kunnen alle leden hun mening geven over de plannen. In plaats van een stemming tijdens een Ledenvergadering in onze kantine stellen we in deze coronatijden, geheel volgens de regels vastgelegd in de speciale spoedwet, onze vragen digitaal.
    Alle leden kunnen stemmen, waarbij het verplicht is om zowel uw naam als uw mailadres in te vullen, zodat we weten wie er gestemd heeft. Ook onze jeugdleden hebben stemrecht. Ouders mogen namens hun kind een stem uitbrengen, vermeld dan bij het invullen de naam uw kind.

Eenvoudiger dan dit kan haast niet: vul uw naam en mailadres in, geef antwoord op twee gesloten vragen, waarbij het antwoord ja direct in beeld verschijnt. Natuurlijk is het mogelijk om nee te stemmen.
    De voorgestelde contributieverhoging betreft € 2,00 per maand per 1 juli 2022, waarvan € 1,00 al door de leden van Dubbeldam is goedgekeurd.

Onder de twee vragen heeft u nog ruimte voor een opmerking. Dit is geen verplicht veld, maar mocht u een briljant idee hebben, u willen aanmelden om te helpen bij de nieuwbouw of iets anders kwijt willen over onze nieuwe accommodatie, dan heeft u hier alle ruimte voor.

Veel wijsheid met het uitbrengen van uw stem.

Er is gestemd, het formulier is inmiddels verwijderd