• Binnenkort informatie over de Regio Cup

Na de persconferentie van gisteren is het duidelijk dat er weer echt gevoetbald mag gaan worden. De KNVB heeft alle voorbereidingen getroffen om met onze jeugdteams weer wedstrijden te gaan spelen tegen teams van andere verenigingen.

De eerste wedstrijden worden zaterdag 5 juni al gespeeld en de hele maand juni wordt er weer echt gevoetbald, maar nog zonder publiek.
    Maandag 31 mei, aan het einde van de dag, wordt het programma in Sportlink en in de Voetbal.nl-app gepubliceerd. Duidelijk is wel dat de O19-teams niet mee gaan doen.

Het is kort dag en de vraag is of het in alle gevallen gaat lukken om komende zaterdag al een elftal op de been te krijgen.
    We kijken ernaar uit en zodra de indelingen bekend zijn, gaan we kijken met welke elftallen we gaan voetballen.

Korte update: pas woensdag a.s. wordt de indeling bekend gemaakt. Zodra we meer weten, zullen we dit op onze site communiceren en in overleg met trainers kijken wat mogelijk is.

KNVB: ‘Definitieve wedstrijdprogramma RegioCup uiterlijk woensdag gereed’