• Afgelopen zondag heeft het 5e weer 3 belangrijke punten binnengesleept tegen de nummer 5 van de ranglijst.
    Dubbeldam kwam al snel op voorsprong door een benutte strafschop door Richard na een doodschop op de enkel van Jordy.
    Helaas kwam DEVO snel op 1-1 na een snelle counter. Hierna nam Dubbeldam het initiatief over en kreeg met name via het spitsenduo Jordy en Marcel enkele kansen. Waarschijnlijk dachten zij dat het Coronavirus in het doel lag want ze werden niet benut. Gelukkig was Daniël scherp bij een afvallende bal en schoot met een bekeken schot Dubbeldam op 1-2. Zodoende ging Dubbeldam met een verdiende voorsprong de rust in.
    Na rust nam de wind en de regen toe en werd het weer hardwerken wat het spel niet te goede kwam. De meeste kansjes waren voor Dubbeldam, maar het bleef lang spannend.
    5 minuten voor tijd speelde Jordy Marcel goed vrij en zijn briljante actie, misser, blunder, schijnbeweging (er zijn inmiddels verschillende theorieën op losgelaten) zorgde we voor dat de hele achterhoede van DEVO was afgeleid. Damian reageerde snel en adequaat en schot de bevrijdende 1-3 binnen.
    Een verdiende overwinning waardoor Dubbeldam de aansluiting met de koplopers behoud. Komende zondag staat de topper tegen SVC 2 op het programma. Als Dubbeldam titelkandidaat wil blijven dan zullen ze ook deze wedstrijd moeten winnen!