• Afgelopen woensdag was de belavond van de vriendenloterij en vv Dubbeldam

  • Deze toppers hebben geprobeerd om alle Dubbeldam leden te bellen en lid te maken van de Vriendenloterij. Thijs, Ingmar, Maurice, Timo, Justin, Toine, Tiemen, Werner, Patrick en ondergetekende hebben er rode oortjes van gekregen! Vanaf 1830 stonden de lijnen roodgloeiend en konden we veel nieuwe leden inschrijven!

  • Uiteindelijk zouden we bij 40 nieuwe leden 10 euro extra krijgen per inschrijving maar bij 60 nieuwe leden zelfs 20 euro! Een mooie drijfveer en uiteindelijk werd om 21.55 het 60 ste lid ingeschreven, en volgden er nog 3 net voor de deadline van 2200 uur! Een geweldige prestatie die voor de rekenaars onder ons dus ruim 1200 euro opleverde. Bovendien kregen we voor deze avond sowieso 1000 euro en was het dus een bijzonder lucratieve avond voor de club! Ik wil dan ook iedereen bedanken die zich heeft ingeschreven maar ook zeker deze telefonische toppers! 

    En dan hebben we het nog niet eens over de inkomsten die nu gaan volgen, want als een deelnemer een jaar lang lid blijft (en ieder uur kans maakt op 1000 euro, en iedere maand op 1 miljoen en nog vele andere prijzen) levert dat de club ook nog bijna 100 euro op per deelnemer!

  • Mocht je nu al meespelen, maar nog niet zeker weten of je hiermee onze club steunt, of ben je niet gebeld en wil je graag mee gaan spelen? Bel dan even met 088-0201020, hier kun je aangeven dat je mee wil spelen voor vv Dubbeldam, kost niets extra maar voor ons is het een fantastische bijdrage! Mocht je nog meer vragen hebben, u kunt me altijd bellen op 06-11363428. Nogmaals iedereen bedankt! MVG Jacco Bos