• Jaren geleden zong het Goede Doel al bovenstaande woorden en ze passen perfect bij onze nieuwe website. Strak, duidelijk en eenvoudig, tenminste dat hopen we.
    Als u deze woorden leest is onze nieuwe website online en we horen graag wat u hiervan vindt: positief, maar zeker ook negatief. Het moet dé website van Dubbeldam worden, waarin iedereen zichzelf terug kan vinden.
    Natuurlijk zijn de wedstrijden en uitslagen snel te vinden en ook de agenda staat duidelijk zichtbaar op de site, waarbij we proberen om deze altijd up-to-date te hebben. Wilt u meer weten over activiteit, klik dan gewoon door in de agenda en u komt op een pagina waarop alles hierover te lezen is.
    Voor ons was het belangrijk dat elk team weer gewoon een eigen pagina heeft, met het programma voor de komende weken, de laatste uitslagen, de stand en het liefst ook een elftalfoto en hopelijk in de komende weken verslagen en/of foto’s.
    De website is online en we roepen iedere Dubbeldammer op om content te leveren, dit kun je ofwel zelf plaatsen ofwel vragen aan één van de beheerders. Als je zelf wil gaan plaatsen, laat dit dan weten, dan ontvang je zo snel mogelijk een kort handleiding. Heb je een tekst of foto’s, maar durf je het zelf niet aan, stuur deze dan ook op, dan plaatsen wij dit voor u.
    Al uw opmerkingen, vragen en content kunt u sturen naar: secretariaat@vvdubbeldam.nl.