• 19-2 op zoek naar goals

  • 19-2 trad gisteren op een zonovergoten sportpark de Schenkeldijk aan tegen Nivo Sparta 19-3. Vooraf weet je dan natuurlijk niet wat voor nivo het is maar goed, dat blijft altijd lastig met deze ploeg uit Zaltbommel die er maar liefst 80 minuten over hadden gedaan om ons sportpark te vinden. Scheidsrechter Alex de Joode floot echter gewoon om 1230 af in de hoop op een goede afloop.

  • Na de terechte nederlaag van vorige week bij SC Eversteijn moest het vandaag toch mogelijk zijn om punten te pakken. Alleen erg jammer dat ons team wordt geteistert door blessures. Begonnen we nog met 4 centrale verdedigers, hadden we er vandaag nog maar eentje over. Gelukkig hebben we dan nog Max van R, onze spits die ook centraal in de verdediging, naast Tiemen, ook heel goed zijn mannetje kan staan. Met op de backs Justin en Juul weet je dat je achterin dan goed staat en dat is natuurlijk belangrijk. 

    We geven dan ook weinig weg en hebben veel meer balbezit, echter hele grote kansen komen er niet en dan komt die verschrikkelijke voetbalwet weer kijken, dan valt hij aan de andere kant wel. Een zondagschot valt precies boven Toine en geheel tegen de verhoudingen in gaan we rust in met een 0-1 achterstand.

  • Na de rust wordt het niet echt beter, we komen zelfs even met 10 man te staan en in deze periode komen we op een 0-2 achterstand door een simpele schuiver. Goals maken blijft echter een probleem en als je de trainingen bekijkt is dit echt heel vreemd, dan gaan de mooiste ballen erin en je zou toch zeggen dat we dat een keer moeten gaan terugzien op het veld. Voorlopig nog niet het geval en dus wederom een nederlaag voor onze mannen. Gelukkig hebben we dan nog een derde helft, en daar gaat het uiteindelijk om, zeker bij verlies :)  Hopelijk volgende week weer beter!